Geen verzendkosten
Gratis verzending
(vanaf 2 stuks) Geen verrassingen.
Zeer scherpe prijzen
Scherpe prijzen
Je zit altijd goed.
Service gericht
Service gericht
U staat voorop.

Levering

 
 
Hoe weet ik of mijn bestelling u goed is doorgegeven?
Bij ontvangst van uw bestelling ontvangt u automatisch een e-mail van BandenOutlet.nl met de bevestiging van uw bestelling die aangeeft dat deze bestelling goed is doorgegeven. Als u geen e-mail ontvangt kunt u controleren of het bericht niet tussen de “spam” e-mail box zit (ongewenste e-mail).
 
Is levering op de Waddeneilanden mogelijk?
Ja.
 
Is levering binnen Europa of naar overzeese gebiedsdelen mogelijk?
Bij BandenOutlet.nl is het mogelijk uw banden binnen Europa en naar overzeese gebiedsdelen te versturen. Voor de kosten hiervan dient u contact op te nemen met onze klantenservice bereikbaar via telefoonnummer
085- 48 90 977.
 
Kan ik mijn bestelling annuleren?
Voor een annuleringsverzoek van uw bestelling dient u hiervoor contact op te nemen met onze klantenservice bereikbaar via telefoonnummer 085 - 48 90 977 of per mail
[email protected]. Als de bestelling al verstuurd is worden verzend- en retourkosten per band in rekening gebracht.
 
Ik heb de banden thuis ontvangen maar de bestelling is onvolledig of ik wil schade doorgeven. Hoe gaat dat?
Afhankelijk van het aantal bestelde banden en hun afmetingen (groter dan 16 Inch)  kunt u één of meerdere pakketten ontvangen. U moet controleren of het totaal aantal ontvangen pakketten overeenkomt met uw hele bestelling. Het kan gebeuren dat de pakketten niet tegelijkertijd aankomen maar met een zekere tussenpoos. In het geval het pakket niet conform is (ontbrekend, beschadigd product, incorrecte referentie), kunt u het pakket beter weigeren en ons hiervan direct in kennis stellen. Als u het pakket echter hebt aangenomen, moet u een voorbehoud op het leverformulier zetten. U geeft dit voorbehoud eveneens direct aan onze klantenservice door bereikbaar via telefoonnummer 085 - 48 90 977 of per mail
[email protected].

Ik was afwezig op het moment van ontvangst van de goederen. Hoe kan ik ze verkrijgen?
Uw bestelling wordt door de vervoerder (DPD) drie keer op het aangegeven adres aangeboden. Als u afwezig bent doet de bezorger een bericht in uw brievenbus dat hij is langs geweest. Met de aanwijzingen op dit bericht kunt u een nieuwe datum afspreken voor de levering van uw banden.
 
Is het afleveradres te wijzigen nadat ik de bestelling heb uitgevoerd?
BandenOutlet.nl heeft een zeer snel logistiek circuit. Daarom is het na bevestiging van uw bestelling niet meer mogelijk om het leveradres of het montagecentrum te wijzigen.
 
Waar kan ik mijn banden laten leveren?
U kunt uw banden op ieder adres naar keuze in Nederland laten leveren. Deze levering is gratis. Bij BandenOutlet.nl is het mogelijk uw banden binnen Europa en naar overzeese gebiedsdelen te versturen. Voor de kosten hiervan dient u contact op te nemen met onze klantenservice bereikbaar via telefoonnummer 085 - 48 90 977.
 
Kan ik mijn bestelling volgen?
Bij ontvangst van uw bestelling sturen wij u automatisch een e-mail ter bevestiging van uw bestelling waarin het DPD Track & Trace kenmerknummer van uw bestelling staat. U ontvangt vervolgens een mail waarin wij u op de hoogte stelt van de te verwachten leverdatum. In de regel is dit 1-5 werkdagen.

Wat is de levertijd?
Behalve in geval van een logistiek probleem worden onze banden altijd binnen 1-5 werkdagen geleverd. In de meeste gevallen worden de banden al binnen 2 werkdagen geleverd.

Wat zijn de leveringskosten?
Voor leveringen in Nederland worden er geen verzend / leveringskosten in rekening gebracht. Bij BandenOutlet.nl is het mogelijk uw banden binnen Europa en naar overzeese gebiedsdelen te versturen. Voor de kosten hiervan dient u contact op te nemen met onze klantenservice bereikbaar via telefoonnummer 085 - 48 90 977.

Continental Michelin Uniroyal BFGoodrich
Sportiva Fulda GT Radial Firestone Falken
Yokohama Dunlop Bridgestone Wanli Gislaved
Nankang Infinity Vredestein Maxxis Kleber
Hankook Toyo Tires Nokian Tyres Goodyear Semperit