Geen verzendkosten
Gratis verzending
(vanaf 2 stuks) Geen verrassingen.
Zeer scherpe prijzen
Scherpe prijzen
Je zit altijd goed.
Service gericht
Service gericht
U staat voorop.

Waarom Bandenoutlet.nl

 Service dat staat bij ons op nummer 1

 

Simpel goedkoop online banden kopen en nakomen wat we zeggen, dat is waar Bandenoutlet voor staat. Wij zorgen er voor dat uw banden zo snel mogelijk worden geleverd tegen de meest scherpe prijs, waar u maar wilt. Dit kan zijn op uw eigen huis adres of bij uw vertrouwde garage. “Bandenoutlet ontzorgt uw banden aankoop”. Daarom staan wij 5 dagen van de week klaar om u telefonisch te helpen ( van 09:00 tot 17:00 ) heeft u vragen over banden…. Maakt niet uit wat, wij willen u graag helpen !!

Bandenoutlet is de toonaangevende online banden groothandel van Nederland. Wij geven geen geld uit aan dure  televisie en Google  reclames , wij geven dit budget liever aan u terug in de vorm van zeer scherp geprijsde banden. De enigste reclame die wij maken is door u te behandelen / leveren zoals het hoort. Bent u tevreden, dan verteld u dit op een verjaardag aan anderen. Dit is onze manier van reclame maken. De reden waarom Bandenoutlet zo goedkoop en snel kan leveren komt door onze kleine organisatie, en door onze jaren lange ervaring in het importeren en exporteren van banden,  daardoor kunnen wij banden aan u aanbieden voor groothandel prijzen.

Bandenoutlet streeft er naar om het banden kopen simpeler en transparanter te maken. in 3 klikken kunt u bij ons banden bestellen. Wij hebben  er bewust voor gekozen om de betalingen alleen via Ideal te laten verlopen. Dit is gedaan om onze overhead zo klein mogelijk te maken. Simpel gezegd, u heeft besteld en betaald via Ideal, nog geen 3 minuten later ligt uw order bij ons in het magazijn en kan er voor  worden gezorgd dat DPd vaak nog dezelfde  dag bij ons de banden komt ophalen, zodat deze de volgende dag al bij u of uw garage afgeleverd kunnen worden.

Wij durven ook te vermelden dat wij opgenomen zijn bij de bekende bandenvergelijker BANDENSPOTTER en bij de bandenprijzen vergelijker van AUTOWEEK Altijd de goedkoopste kunnen we niet zijn ( dat kan niemand ) maar wij kunnen wel vertellen dat wij 95% van de gevallen de goedkoopste zijn.  

Continental Michelin Uniroyal BFGoodrich
Sportiva Fulda GT Radial Firestone Falken
Yokohama Dunlop Bridgestone Wanli Gislaved
Nankang Infinity Vredestein Maxxis Kleber
Hankook Toyo Tires Nokian Tyres Goodyear Semperit