Geen verzendkosten
Gratis verzending
(vanaf 2 stuks) Geen verrassingen.
Zeer scherpe prijzen
Scherpe prijzen
Je zit altijd goed.
Service gericht
Service gericht
U staat voorop.

Klantenservice

RETOUREN EN RUILEN

 
Ondanks onze hoge kwaliteit van onze producten die wij in ons assortiment hebben, kan het voorkomen dat u een artikel ontvangt dat niet helemaal naar wens is. In dat geval voorzien wij u snel voor een passende oplossing. Mocht het voorkomen dat u een product ontvangt welke niet in perfecte staat is, dan verzoeken wij u om dit binnen 7 dagen na ontvangst samen met de factuur terug te sturen. Wanneer er iets misgaat met uw product buiten de periode van 14 dagen dan verhelpen wij uw probleem graag. In dit geval kunt u het beste z.s.m. contact opnemen met de klantenservice. Bij de aankoop van producten op BandenOutler.nl heeft u als consument de mogelijkheid binnen 14 kalenderdagen de overeenkomst zonder opgaaf van reden te ontbinden . Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument of na levering op een ander vooraf door de consument aangegeven afleveradres.

U kunt de koopovereenkomst herroepen door contact op te nemen met onze klantenservice via:

Telefoon: 085 – 48 90 977 (lokaal tarief)
E-mail: [email protected]

Of via ons postadres:
Bandenoutlet.nl
Atoomweg 2
1627 LE Hoorn

U kunt dan aangeven op welke manier u de producten wilt retourneren. De producten kunnen geheel kostenloos bij u of een door u aangegeven adres worden afgehaald. Het is niet nodig de banden zelf  op te sturen.

Tijdens de bedenktijd dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U dient het product slechts in die mate uit te pakken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, zal u het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat te retourneren, conform de door BandenOutlet.nl verstrekte redelijke en duidelijke instructies. Let op: wanneer de banden reeds zijn gemonteerd behoudt BandenOutlet.nl het recht om tot een maximum van 100% van het aankoopbedrag in te houden.

Het volledige aankoopbedrag van het geretourneerde product, inclusief verzendkosten voor de heenzending, zal zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 7 dagen teruggestort worden op uw rekening. Deze termijn gaat in op het moment dat u aangeeft de producten terug te willen sturen.

De kosten voor retourzending zijn in geval van autobanden zonder velgen voor BandenOutlet.nl en in geval van autobanden met velgen voor de consument.
 
Continental Michelin Uniroyal BFGoodrich
Sportiva Fulda GT Radial Firestone Falken
Yokohama Dunlop Bridgestone Wanli Gislaved
Nankang Infinity Vredestein Maxxis Kleber
Hankook Toyo Tires Nokian Tyres Goodyear Semperit